Christel fietste voor Hoop in Actie.

Verslag van de Ladiesride.

Zo doe je de Plusvierdaagse en zo sta je voor the Ladiesride. Ik had de hele nacht niet echt geslapen want ik vond het best wel spannend. Al kan ik aan de buitenkant wel heel stoer doen, maar ondertussen maakt mijn hartje veel overuren.
Om te beginnen zou ik voor het eerst met de fiets in de trein gaan en ik was mij al druk aan het maken of ik de fiets wel in de trein zou krijgen.
Dan kun je wel denken: er is vast wel een aardig iemand die me wil helpen, maar straks staat er niemand en wat dan? Maar het was weer zinloze stress, die fiets reed ik zo in de trein, alsof ik nooit iets anders had gedaan. Wat ik nooit heb geweten, is als je met je fiets in de trein aankomt, dat fietsen voorrang hebben op de fietsersplekken.

Eenmaal aangekomen in Den Bosch, maakte ik mij ook wel een beetje druk over de start. Als je met zijn allen massaal start, leek de kans mij groot dat het een valpartij zou worden. Eenmaal bij de start, heb ik het maar over mij heen laten komen, en toen bleek dat we in plukjes weggingen.
We hadden lekker weer en het fietsen ging heel goed, we hebben met zijn drieën gefietst en het ging ons alledrie goed af. Het ging makkelijker dan ik had gedacht.
Er was ooit sprake van dat ik mogelijk in Den Bosch zou komen te wonen. Ik heb nu met eigen ogen gezien dat er schattige dorpjes om heen liggen. En dat Brabanders altijd wel een reden vinden voor een feestje. Het leek wel of er op iedere hoek van de straat een feestje was; wat kunnen die feesten!
Het was een unieke ervaring, maar voor mij ook de laatste keer Ladiesride in Den Bosch. Ik wil het stokje nu aan andere mensen, doorgeven.
Ik ben inmiddels door mijn sponsoren heen, iedereen om mij heen heeft me gesponsord voor de Plus4daagse of voor de Ladiesride en ik vind dat nu anderen ook wat mogen gaan doen!
Wie is de volgende die een actie gaat organiseren?

Houdoe (zoals de Brabanders zeggen)

Groetjes Christel

3 gedachten over “Christel fietste voor Hoop in Actie.”

 1. Christel enorm bedankt voor je enthousiaste acties en natuurlijk voor het geld dat je ermee binnenhaalde! Je bent een topper en we kunnen alleen maar hopen dat we een tweede Christel gaan vinden!
  Groetjes, José

 2. Christel,

  Je laat als geen ander zien hoe mooi en leuk het kan zijn om aan dit soort evenementen mee te doen en er ook voor het fertiliteitsfonds geld mee op te halen.
  Je bent een topper, mijn complimenten en bewondering.

  Als dit nu zo leest en denkt dat kan ik ook meldt je aan.

  Groetjes,
  Erikjan

 3. Hoi Christel, ben trots op je wat je weer voor elkaar gebokst hebt! Jullie hadden geluk met mooi weer erbij.

  Groetjes,
  Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.