Dag 3: oude bekenden

Hoi lotgenoten, familie, vrienden en kennissen,

Vandaag de derde dag gelopen, de startlocatie was het voormalige DSB stadion, nu heet het ’t AFAS stadion of gewoon het AZ stadion.
De route ging naar het buurtdorp Heiloo.
En er wordt gezegd dat de derde dag het moeilijkst schijnt te zijn, maar ik heb heerlijk gelopen!
Op een paar regendruppels in het bos na, was het wederom een droge dag.

De Plusvierdaagse wordt trouwens niet door de Plusmarkt georganiseerd, maar door het Plusmagazine. Ik vind het heel grappig dat het eigenlijk (ook) een soort reunie is. Gistermiddag liep ik en hoorde ik iemand “Christel” roepen. En voordat ik het wist werd er een arm om mij heen geslagen, die bleek te zijn van Els, mijn peuterjuf van vroeger. En vanmorgen kwam ik mijn vroegere overbuurvrouw tegen, waar ik een heel stuk gezellig mee op heb gelopen. Waardoor ik mijn loopgroepje ben kwijtgeraakt en ben vergeten bij de stempelpost mijn kaart af te stempelen! Ik was weer lekker in de weer!
Maar dat zijn toch hele leuke dingen, die je zo tijdens een wandeltocht meemaakt.

Ik ben nog steeds donateurs aan het werven en er komt nog steeds geld binnen. En na de Plusvierdaagse, ga ik zondag 16 September de 35 km Ladiesride fietsen in Den Bosch.
Maar ik kan het niet alleen, het zou leuk zijn als er meer mensen mee willen fietsen of iets anders willen doen voor het Fertiliteitsfonds.
Ik hoop, dat iedereen die op www.hoopinactie.nl kijkt, ook iets gaat doen, om geld binnen te halen voor het Fertiliteitsfonds.
Zullen we dat afspreken?

Morgen lopen we de Geesterambachtroute van 15,4 km, de vierde dag van de Plus4daagse en ik hoop dat nog meer mensen mij willen sponsoren! Het enige dat je hoeft te doen is geld overmaken op rek.nr. 50.99.61.088 van het Fertiliteitsfonds o.v.v. donatie Plus Christel.

Op naar de 1000 euro!

Veel groetjes Christel

Eén gedachte over “Dag 3: oude bekenden”

 1. Christel,

  Fantastisch om al je loopavonturen te kunnen volgen.

  Jij bent een voorbeeld voor anderen om op dezse wijze geld in te zamelen.

  Hopelijk doet jouw goed voorbeeld anderen volgen.

  Sterkte en succes,

  Erikjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.