De eerste wandeldag van Christel

Hoi lotgenoten, familie, vrienden en kennissen,

Vandaag was de grote dag. De start van de Plusvierdaagse in Alkmaar en omstreken. Ik schrok om 5.46 uur wakker, van toch een beetje “ojee, het is bijna zover”. Gelukkig viel ik weer in slaap, godzijdank niet verslapen, je zal het toch meemaken, je gaat voor bijna 800 euro lopen en je komt veels te laat voor de wandeling en je kunt niet starten. Die nachtmerrie is niet doorgegaan.
Vandaag liepen we de Duinen en Strandroute, van 16,3 km.
Morgen lopen we de Schermerroute, van welteverstaan 17,5 km.
Niet helemaal eerlijk hè, je geeft je op voor de 15 km en dat staat ook bovenaan je stempelkaart, maar dan loop je toch stiekem haast 20 km. Maar ik heb mij vandaag laten vertellen, dat we de laatste dag minder kilometers hoeven te maken (13 km).

Vandaag gingen we het kunstenaarsdorpje Bergen onveilig maken, en het zonnetje vierde ook feest vandaag. Wat wil je nog meer!
Zo’n wandeling is nog multifunctioneel ook, je doet wat aan je conditie en je steekt tegelijkertijd nog wat op en hebt leuke contacten. Al die mensen en alles er om heen, maakten veel indruk op me.

Vanmorgen, van Alkmaar naar Bergen toe, waren er twee dames die ons aanspraken. Ik loop samen met mijn wandelmaatje Anouk in een t-shirt met daarop www.hoopinactie.nl, maar Anouk zei meteen: “jij bent voor het inhoudelijke”.
Die dames waren wel heel benieuwd wat www.hoopinactie.nl nu precies was.
Ik vertelde heel uitgebreid, het hoe en wat, en toeval bestaat niet. Deze dames werden allebei oma, en hun beide dochters waren zwanger geraakt middels ivf.

En vanmorgen voordat ik vertrok, bedacht ik mij nog wel ‘moet ik geen flyers meenemen om nog meer sponsoren te werven?’ Maar aangezien ik niet zo goed ben in twee dingen tegelijk doen, had ik niets bij mij. Na dit gesprek, bedacht ik mij wel, dat ik altijd mijn gevoel moet volgen.
Nu heb ik toch twee mogelijke sponsoren laten schieten helaas!
Heb vanavond dus toch maar een paar flyers in mijn tasje, formaat hutkoffer, gedaan.
Hoop toch dat ik deze oma’s in spe, morgen weer tegenkom en ze middels de flyer alsnog kan vragen of ze mij willen sponsoren. Want ik wil nog meer geld ophalen voor het Fertiliteitsfonds!

Morgen wil, of moet ik eerlijk gezegd, al om half 10 vertrekken, want in de middag hebben ze noodweer voorspeld. Dus dat wordt doorlopen!
Morgen doen we de Broekerveiling aan. Natuurlijk volgt morgenavond meer nieuws over de 2e dag van de Plusvierdaagse.

Groetjes Christel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.