De Hoop in Actie meisjes!

Hoi lotgenoten, familie, vrienden en kennissen,

De tweede dag van ons Plus4daagse avontuur begon vanmorgen met toch wel wat paniek. Ik werd wakker, na heerlijk geslapen te hebben, met rode plekken op mijn onderbenen. Het zag er echt niet al te lekker uit, het leken wel schaafplekken.

Maar ik had niet heel veel tijd om er bij stil te staan, ik moest echt door.
Op de fiets naar onze startplek, sportcomplex “De Hoornse Vaart”, alwaar ik toch even een bezoekje heb gebracht aan de EHBO.
Een hele aardige mevrouw wist mij gerust te stellen. Ze zei dat het om een warmte allergie gaat. Ik kreeg een verkoelingscrème mee en het advies om, zodra ik klaar was met lopen, mijn broek meteen uit te doen, zodat mijn benen lekker kunnen luchten.
Het deed geen pijn, en het jeukte ook niet.

Na dit alles ben ik fris en fruitig aan de tweede loopdag begonnen.Het was vandaag de zwaarste afstand, 17,5 km en de laatste loodjes wogen echt het zwaarst.
Toen we aankwamen bij de finish, zei de meneer die alles aan elkaar praat: “daar zijn de Hoop in Actie meisjes weer”. We vallen gelukkig wel op.

Toen ik thuiskwam na de wandeling van vandaag las ik via de mail dat er weer wat mensen hadden gedoneerd. Daar doe je het voor; dan weet je waarvoor je loopt.
De 800 euro is binnen.
Nu op naar de 900!

Vanmiddag heb ik mij heerlijk laten verwennen bij de kapper.
Zaterdag staat RTV Noord Holland in de stad en dan hoop ik dat ik toch even wat aandacht mag hebben voor het Fertiliteitsfonds.
En ja, dan moet je er wel een beetje uitzien toch?

Verder ben ik net toch nog even door de regen naar een sportzaak gerend, en toch nog wat dunnere naadloze sokken gekocht, wie weet helpt het tegen de rode plekken.

Op naar de 3e dag. Morgen loop ik de Heilooer route, van 14,6 km.

Groetjes Christel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.