Oproep: fiets mee of start een actie

Wil je ons helpen door in je eigen omgeving geld bijeen te halen voor ons goede doel?

Dat kan bijvoorbeeld door:

* Deelnemen aan een sportevenement zoals een 4-daagse, de Ladies Ride (zie hieronder), de Marikenloop of welke andere uitdaging dan ook en je door je familie, vrienden, bekenden te laten sponsoren met een vast bedrag of een bedrag per kilometer.

* Een garagesale te organiseren en de opbrengst te doneren.

* Voor je verjaardag (of ander feest) geen cadeautjes te vragen, maar een donatie aan Hoop in Actie.

* Een deel van de opbrengst van je verkopen op Marktplaats doneren.

* Cupcakes bakken en verkopen.

 

De eerste actie is onlangs uitgevoerd door Christel, één van onze enthousiaste vrijwilligers, die heeft meegelopen met de Plus4Daagse in Alkmaar en daarmee maar liefst ruim € 1000,- ophaalde!

Christel heeft nu een nieuw plan: met meerdere mensen meedoen aan de Ladies Ride in Den Bosch.

Fiets mee voor Hoop in Actie!

Op 24 juni in Rotterdam, op 16 september 2012 in ’s-Hertogenbosch.

Leontien’s Ladies Ride betekent sportief plezier en saamhorigheid. Met duizenden vrouwen door de polder of over bosrijke paden en elkaar een hand toesteken als dat nodig is. Je fles water delen of een praatje maken met iemand die toevallig naast je fietst. Met zijn allen lachen en dollen, maar wel met een gemeenschappelijk doel: die eindstreep halen. En op het finishfeest een arm om je vriendin slaan en samen het glas heffen op een fantastische dag.

“Fietsen en genieten, daar draait het om tijdens Leontien Ladies Ride”

Dat kan dus allemaal tijdens Leontien Ladies Ride, dé fietstocht voor alle vrouwen van Nederland. Samen plezier beleven en sportief genieten van de natuur. Om iets leuks met elkaar te doen, of je nou zussen, moeder en dochter, vriendinnen, buurvrouwen of collega’s van elkaar bent. Leeftijd speelt geen rol en het is evenmin een wedstrijd.

Christel zou het leuk vinden om gezellig met een groep vrouwen samen te fietsen voor Hoop in Actie. Als je meedoet, willen we je daarnaast vragen om je te laten sponsoren door mensen uit je eigen omgeving. Daarvoor kun je bij het Fertiliteitsfonds een sponsorformulier aanvragen dat je aan mogelijke sponsoren kan geven of mailen.

Voor wie?
Voor iedereen die zich betrokken voelt bij ongewilde kinderloosheid. Dus zowel lotgenoten, familie, vrienden, collega’s of kennissen! Door met vrienden en familie samen te fietsen of je door hen te laten sponsoren, betrek je hen op een positieve manier bij jouw probleem.

Meer informatie over de fietstocht: Ladies Ride – hier kun je ook meteen jezelf aanmelden voor deelname.
Als je je voor deelname hebt aangemeld, laat het ons dan weten! Mail ons, ook als je vragen hebt of een sponsorformulier wilt ontvangen, op: info@hoopinactie.nl, dan nemen wij contact met je op.

———–

Heb je zelf een leuk idee om een actie te starten? Of wil je gewoon een donatie doen? Het is allemaal van harte welkom!

Help ons om anderen te steunen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.